Vad kostar en begravning?

Vår målsättning är att skapa ett så värdigt och personligt sista avsked som möjligt. Och eftersom vi alla är olika är valmöjligheterna många.

Prislista för vad en begravning kostar

Eftersom en begravning kan se olika ut beroende på vilka önskemål som finns kan priset variera. Med hjälp av vår prislista kan du uppskatta vad en begravning kostar med dina önskemål innan du bokar en tid med en av våra begravningsrådgivare.

En del har särskilda önskemål om hur blommorna ska kombineras. Därför vill de själva prata med våra florister för att det ska bli precis som önskat. Andra vill utgå från våra exempel på begravningar och känna sig trygga i att vår kunniga personal tar hand om detaljerna. Hur du än vill ha det kan du känna dig trygg i att det blir ett värdigt och personligt sista avsked.

Hur ska man tänka kring alla val?

Det är lätt att känna sig vilsen när valen är många. Samtidigt är det viktigt att det känns rätt. De flesta brukar uppleva att kontakten med en av våra erfarna begravningsrådgivare som vägleder och stöttar genom hela processen gör att de känner sig tryggare i sina beslut.

Hur har andra tänkt?

Innan du kontaktar en begravningsrådgivare kan du ta del av några exempel på hur det kan låta när andra resonerar kring sina beslut. Att ta del av exempel kan ofta göra det lättare för dig att starta tankeprocessen för hur du vill ha det.

Faster

Fasters begravning (31.225 Kr)

Vår faster var en sparsmakad kvinna. Vi valde därför en enkel kista som draperades med församlingens vackra bårtäcke.

Mamma

Mors begravning (56.280 Kr)

Mamma hade alltid varit ganska förtegen om hur hon ville ha det vid sin egen bortgång. Det var ingenting vi talat om i vår familj.

Morfar

Morfars begravning (46.220 Kr)

Morfar var väl förberedd. Han brukade emellanåt säga ”Det ligger skrivna papper på begravningsbyrån”.

Fast pris (16 000 Kr)

Vårt Fast pris-erbjudande innebär att vi lämnar ett fast pris där du som kund får färre frågor att ta ställning till. Det gör begravningsrådgivarens arbete mindre tidskrävande vilket innebär en lägre kostnad för dig. Du får samtidigt samma trygghet och garanti som det alltid innebär när du vänder dig till en auktoriserad begravningsbyrå.

Läs mer om Fast pris

En enklare beställning

Som en del av IGNIS Begravningsbyråer finns enkel-begravning.se där du enkelt kan beställa en begravning direkt över internet. När vi säger enkel menar vi att beställningen utförs enkelt och snabbt från var du än befinner dig. Tryggheten i att du beställer något med kvalitet och värdighet är densamma som för alla IGNIS tjänster och produkter.