Vad kostar en begravning?

Vår målsättning är att skapa ett så värdigt och personligt sista avsked som möjligt. Och eftersom vi alla är olika är valmöjligheterna många.

Prislista för vad en begravning kostar

Eftersom en begravning kan se olika ut beroende på vilka önskemål som finns kan priset variera. Med hjälp av vår prislista kan du uppskatta vad en begravning kostar med dina önskemål innan du bokar en tid med en av våra begravningsrådgivare.

En del har särskilda önskemål om hur blommorna ska kombineras. Därför vill de själva prata med våra florister för att det ska bli precis som önskat. Andra vill utgå från våra exempel på begravningar och känna sig trygga i att vår kunniga personal tar hand om detaljerna. Hur du än vill ha det kan du känna dig trygg i att det blir ett värdigt och personligt sista avsked.

Fast pris (16 000 Kr)

Vårt Fast pris-erbjudande innebär att vi lämnar ett fast pris där du som kund får färre frågor att ta ställning till. Det gör begravningsrådgivarens arbete mindre tidskrävande vilket innebär en lägre kostnad för dig. Du får samtidigt samma trygghet och garanti som det alltid innebär när du vänder dig till en auktoriserad begravningsbyrå.

Läs mer om Fast pris