Vad vi erbjuder

Vårt uppdrag är att ordna en personlig begravning som stämmer överens med den avlidnes och dina önskemål. IGNIS har lång tradition och gedigen kunskap och vi hjälper dig att forma ett minnesvärt avsked oavsett omfattning av vårt gemensamma uppdrag.

IGNIS Begravningsbyråer ägs av Stiftelsen IGNIS. Stiftelsen IGNIS drivs utifrån ett ideellt syfte med fokus att verka för goda begravningsseder och ett värdigt omhändertagande av avlidna.

Det känns tryggt att veta att hos oss är det vår egen personal som hjälper dig att planera och organisera begravningen, som transporterar kistan till och från begravningsceremonin, sveper och kistlägger den avlidne, bär kistan till och från begravningsbilen och ceremonilokalen, florister som binder blommorna till begravningen. Planerar du en borgerlig ceremoni har vi egna utbildade borgerliga officianter som leder begravningsceremonin utifrån era önskemål.  Våra medarbetare på vår juridiska avdelning hjälper dig med juridiska frågor både före och efter ett dödsfall.

Då det är vår egen personal som utför alla tjänster vi erbjuder kan vi garantera att du får personlig hjälp och stöd av engagerade och kompetenta medarbetare.

Hos oss får du alltid ett personligt bemötande. Din rådgivare följer dig hela vägen, från första besöket fram till och med begravningen.

För oss är det viktigt att du som kund har lätt att nå oss. Därför har vi 22 begravningsbyråer runt om i Storstockholm, en kundtjänst med erfaren personal som kan svara på frågor och en jourtelefon bemannad dygnet runt för akuta ärenden. Vi har även en hemsida för internetbegravningar för dig som vill ha en billigare variant och sköta det mesta själv.

IGNIS Begravningsbyråer är Sveriges största privata auktoriserade begravningsbyrå. Att vi är auktoriserade innebär bland annat att våra medarbetare har genomgått auktorisationsutbildningar anordnade av Sveriges Begravningsbyråers Förbund.

Att ordna en begravning

För många är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning. Vi har samlat information som är bra att känna till.

Internetbeställning

Här kan du som vill beställa en enkel begravning till ett fast pris välja mellan våra tre alternativ. Detta till ett billigare pris men med samma trygghet.