Podcasten Vila I Frid

Varför är det så svårt att prata om döden?

Den frågan ställer sig Stiftelsen IGNIS i sin podcast, “Vila i frid”, där programledaren Johanna Koljonen träffar personer som på ett eller annat sätt lever nära döden för att prata om det vi ofta blundar för: Hur är det egentligen att vara dödligt sjuk och hur hanterar man sorg? Finns det teknik som potentiellt kan få oss att leva långt mycket längre och hur undviker man bråk efter döden?

Det är en podcast för dig som söker tröst, svar eller ännu fler frågor, för dig som är, eller inte är, redo att tänka på det oundvikliga.

Totalt finns det 14 avsnitt, alla med olika frågor kring döden, att lyssna på.

Lyssna på mobilen

iPhone

Har du en iPhone behöver du inte ladda ned en särskild applikation då du redan har applikationen ”Podcaster” installerad. Sök bara efter Vila I Frid och börja lyssna!

Android

Har du en android börjar du med att gå in på applikationen Google Play. I sökrutan skriver du in “Podcast” och trycker på sök. Du kommer nu få upp förslag på många olika podcastappar, vi rekommenderar ”Pocket Cast”. Efter du tryckt på ladda ned hittar du applikationen bland dina andra applikationer, men tänk på att det kan ta en stund för den att laddas ned.

Silver som Årets podd

2019 fick podden Vila i frid en silverplats som Årets podd vid Swedish Content Awarts.

Swedish content awards
ignis podcast vila i frid omslag

Lyssna på alla avsnitt

Du kan lyssna på alla avsnitt på Spotify, Apple Podcasts eller andra ställen där poddar finns.