IGNIS Begravningsbyrå Upplands Väsby

Väsbyvägen 13, 194 39 Upplands Väsby

Öppettider

Mån – Fre 9.00 – 16.00

08-15 16 60

IGNIS är en auktoriserad begravningsbyrå i Upplands Väsby. Vi hjälper dig att planera begravningen och göra dagen till ett vackert och varmt minne att bära med sig inombords. Läs mer om vad vi erbjuder här. 

Vi ger dig stöd, råd och inspiration till din begravningsceremoni

Välkommen att boka en tid för rådgivning på vårt kontor i Upplands Väsby. Det går också bra att ordna hembesök eller mötas över ett videosamtal.

Att någon nära avlider är en av livets mest omvälvande upplevelser. Många frågor uppstår när det är dags att ordna begravning. Det är lätt att känna sig vilsen i alla beslut som måste fattas. Vi hjälper dig att planera din begravningsceremoni i Solna och göra den till ett personligt och vackert minne.

En riktig begravningsbyrå i Upplands Väsby

Vi kallar oss en riktig begravningsbyrå för att vi tycker att det är viktigt att du får stöd av engagerade och kompetenta medarbetare hela vägen. Därför är det vår egen personal som binder blommor, transporterar kistan, hjälper dig med bouppteckning och allt annat som hör en begravning till. Din rådgivare följer dig från första besöket fram till och med begravningen.

Dessutom erbjuder vi:

Att ordna en begravning

För många av våra kunder är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning.

Priser

Det känns ofta bra att kunna uppskatta vad en begravning kostar innan första kontakten med en begravningsrådgivare.

Vill du träffa oss på annan plats?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa oss finns IGNIS Begravningsbyråer på 22 platser runtom i Stockholm.