IGNIS Begravningsbyrå Solna

Råsundavägen 109, 169 50 Solna

Öppettider

Öppet efter dina behov. Vänligen kontakta oss för tidsbokning.

08-15 16 60

Med IGNIS får du en minnesvärd och personlig begravning som speglar den avlidnes unika liv och personlighet. Vi har lång erfarenhet av att ge stöd och råd till människor i sorg, och hjälper till med allt det praktiska kring en begravningsceremoni. Läs mer om vad vi erbjuder här.

Vi arrangerar en begravningsceremoni som du bär med dig med värme

Välkommen att kontakta vårt kontor nära Sundbyberg. Det går också bra att ordna hembesök eller mötas över ett videosamtal.

Att någon nära avlider är en av livets mest omvälvande upplevelser. Många frågor uppstår när det är dags att ordna begravning. Det är lätt att känna sig vilsen i alla beslut som behöver fattas. Vi hjälper dig att planera din begravningsceremoni nära Sundbyberg och göra den till ett personligt och vackert minne.

En riktig begravningsbyrå nära Sundbyberg

Vi kallar oss en riktig begravningsbyrå för att vi tycker att det är viktigt att du får stöd av engagerade och kompetenta medarbetare hela vägen. Därför är det vår egen personal som binder blommor, transporterar kistan, hjälper dig med bouppteckning och allt annat som hör en begravning till. Din rådgivare följer dig från första besöket fram till och med begravningen.

Dessutom erbjuder vi:

Att ordna en begravning

För många av våra kunder är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning.

Priser

Det känns ofta bra att kunna uppskatta vad en begravning kostar innan första kontakten med en begravningsrådgivare.

Vill du träffa oss på annan plats?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa oss finns IGNIS Begravningsbyråer på 22 platser runtom i Stockholm.