IGNIS Begravningsbyrå Södermalm

Blekingegatan 2, 118 56 Stockholm

Öppettider

Månd – fred 9.00 – 16.00

08-15 16 60

Välkommen till IGNIS Begravningsbyrå Södermalm. En stiftelseägd begravningsbyrå med fokus på goda begravningsseder och ett värdigt omhändertagande av avlidna.

IGNIS hjälper dig att ordna en vacker begravning

När en anhörig avlider förändras livet radikalt. Det är lätt att känna sig vilsen i alla beslut som måste fattas. Vi hjälper dig att planera begravningen och göra dagen till ett vackert och varmt minne att bära med sig inombords.

IGNIS är en auktoriserad begravningsbyrå, med vår långa erfarenhet ser vi till att ceremonin blir precis så som du och den avlidne önskar. Vi kan också arrangera borgerliga begravningar – alltid med personligt engagemang och stöd oavsett trosuppfattning.

Hitta till IGNIS Begravningsbyrå Södermalm

Du hittar oss i hörnet Ringvägen 79/Blekingegatan 2. Strax utanför kontoret stannar buss 3, 4, 74 och 164, station Rosenlund. Åker du pendeltåg kliver du av vid Södra Station, uppgång Rosenlundsgatan. Du kan också åka tunnelbana till Skanstull, uppgång Ringvägen. Från Södra Station och från Skanstull har du en promenad på ca 8 minuter till vårt kontor. Parkering finns på gatorna i området kring kontoret.

Att ordna en begravning

För många av våra kunder är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning.

Priser och exempel

Det känns ofta bra att kunna uppskatta vad en begravning kostar innan första kontakten med en begravningsrådgivare.

Vill du träffa oss på annan plats?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa oss finns IGNIS Begravningsbyråer på 22 platser runtom i Stockholm.