IGNIS Begravningsbyrå Södermalm

Blekingegatan 2, 118 56 Stockholm

Öppettider

Mån – Tor 9.00 – 17.00, Fre 9.00 – 16.00

08-15 16 60

IGNIS begravningsbyrå på Södermalm har lång erfarenhet av att möta människor i sorg och att arrangera minnesvärda begravningar. Vi gör det svåra lättare genom att hjälpa dig med allt från juridik till kista och minnesstund. Läs mer om vad vi erbjuder. 

När du vill ordna begravningsceremoni på Södermalm

Välkommen att boka en tid för rådgivning på vårt kontor på Södermalm. Det går också bra att ordna hembesök eller mötas över ett videosamtal.

Att någon nära avlider är en av livets mest omvälvande upplevelser. Många frågor uppstår när det är dags att ordna begravning. Vi hjälper dig att planera begravningsceremonin på Södermalm och göra den till ett personligt och vackert minne.

En riktig begravningsbyrå på Södermalm

Vi kallar oss en riktig begravningsbyrå för att vi tycker att det är viktigt att du får stöd av engagerade och kompetenta medarbetare hela vägen. Därför är det vår egen personal som binder blommor, transporterar kistan, hjälper dig med bouppteckning och allt annat som hör en begravning till. Din rådgivare följer dig från första besöket fram till och med begravningen.

Dessutom erbjuder vi:

Hitta till vårt kontor

Du hittar oss i hörnet Ringvägen 79/Blekingegatan 2. Strax utanför kontoret stannar buss 3, 4, 74 och 164, gå av vid hållplats Rosenlund. Åker du pendeltåg kliver du av vid Södra Station, uppgång Rosenlundsgatan. Du kan också åka tunnelbana till Skanstull, uppgång Ringvägen. Från Södra Station och från Skanstull har du en promenad på ca 8 minuter till vårt kontor. Parkering finns på gatorna i området kring kontoret.,

Att ordna en begravning

För många av våra kunder är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning.

Priser

Det känns ofta bra att kunna uppskatta vad en begravning kostar innan första kontakten med en begravningsrådgivare.

Vill du träffa oss på annan plats?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa oss finns IGNIS Begravningsbyråer på 22 platser runtom i Stockholm.