Begravningsbyrå nära Skärholmen

Fullersta Torg 14, 141 35 Huddinge

Öppettider

Månd – torsd 9.00 – 17.00, fred 9.00 – 16.00

08-15 16 60

IGNIS begravningsbyrå finns alltid till hands när du behöver stöd och hjälp om en närstående har gått bort. Vi hjälper till med allt från juridik till blommor, så att du får en personlig och minnesvärd begravning.

Läs mer om vad vi erbjuder.

Vill du ordna begravningsceremoni nära Skärholmen?

Välkommen att kontakta vårt kontor nära Skärholmen. Det går också bra att ordna hembesök eller mötas över ett videosamtal.

Att någon nära avlider är en av livets mest omvälvande upplevelser. Många frågor uppstår när det är dags att ordna begravning. Det är lätt att känna sig vilsen i alla beslut som måste fattas. Vi hjälper dig att planera begravningsceremonin i Skärholmen och göra den till ett personligt och vackert minne.

En riktig begravningsbyrå nära Skärholmen

Vi kallar oss en riktig begravningsbyrå för att vi tycker att det är viktigt att du får stöd av engagerade och kompetenta medarbetare hela vägen. Därför är det vår egen personal som binder blommor, transporterar kistan, hjälper dig med bouppteckning och allt annat som hör en begravning till. Din rådgivare följer dig från första besöket fram till och med begravningen.

Dessutom erbjuder vi:

Att ordna en begravning

För många av våra kunder är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning.

Priser

Det känns ofta bra att kunna uppskatta vad en begravning kostar innan första kontakten med en begravningsrådgivare.

Vill du träffa oss på annan plats?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa oss finns IGNIS Begravningsbyråer på 22 platser runtom i Stockholm.