IGNIS Begravningsbyrå Östermalm

Sibyllegatan 8, 114 42 Stockholm

Öppettider

Mån – Fre 9.00 – 16.00

08-15 16 60

Välkommen till IGNIS begravningsbyrå på Östermalm. Vi hjälper dig att planera en vacker begravning och finns där för dig under hela processen – så att ceremonin blir precis så som du eller den avlidne önskar. Läs mer om vad vi erbjuder. 

Vill du ordna begravningsceremoni på Östermalm?

Välkommen att boka en tid för rådgivning på vårt kontor på Östermalm. Det går också bra att ordna hembesök eller mötas över ett videosamtal.

Att någon nära avlider är en av livets mest omvälvande upplevelser. Många frågor uppstår när det är dags att ordna begravning. Vi hjälper dig att planera begravningsceremonin på Östermalm och göra den till ett personligt och vackert minne.

En riktig begravningsbyrå på Östermalm

Vi kallar oss en riktig begravningsbyrå för att vi tycker att det är viktigt att du får stöd av engagerade och kompetenta medarbetare hela vägen. Därför är det vår egen personal som binder blommor, transporterar kistan, hjälper dig med bouppteckning och allt annat som hör en begravning till. Din rådgivare följer dig från första besöket fram till och med begravningen.

Dessutom erbjuder vi:

Hitta till oss på IGNIS

Kommer du till oss med t-bana åker du till Östermalmstorg och går upp mot Östermalms torg/Sibyllegatan. 54:ans busshållplats, Östermalmstorg, är strax utanför vårt kontor.

Att ordna en begravning

För många av våra kunder är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning.

Priser

Det känns ofta bra att kunna uppskatta vad en begravning kostar innan första kontakten med en begravningsrådgivare.

Vill du träffa oss på annan plats?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa oss finns IGNIS Begravningsbyråer på 22 platser runtom i Stockholm.