IGNIS Begravningsbyrå Norrmalm

Sveavägen 116, Box 19071, 104 32 Stockholm

Öppettider

Mån – Tor 9.00 – 17.00, Fre 9.00 – 16.00

08-15 16 60

IGNIS begravningsbyrå på Norrmalm finns till för dig i en svår tid när du behöver oss. Vi är auktoriserade och har lång erfarenhet av att ordna varma och minnesvärda begravningar. Läs mer om vad vi erbjuder. 

Ett tryggt val när du vill ordna begravningsceremoni på Norrmalm

Välkommen att boka en tid på vårt kontor på Norrmalm, det går också bra att ordna hembesök eller mötas över ett videosamtal.

Att någon nära avlider är en av livets mest omvälvande upplevelser. Många frågor uppstår när det är dags att ordna begravning. Vi hjälper dig att planera begravningsceremonin på Norrmalm och göra den till ett vackert minne att bära med sig inombords.

En riktig begravningsbyrå på Norrmalm

Vi kallar oss en riktig begravningsbyrå för att vi tycker att det är viktigt att du får stöd av engagerade och kompetenta medarbetare hela vägen. Därför är det vår egen personal som binder blommor, transporterar kistan, hjälper dig med bouppteckning och allt annat som hör en begravning till. Din rådgivare följer dig från första besöket fram till och med begravningen.

Dessutom erbjuder vi:

Så hittar du till vårt kontor

Kontoret hittar du i hörnet Sveavägen/Odengatan.

Att ordna en begravning

För många av våra kunder är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning.

Priser

Det känns ofta bra att kunna uppskatta vad en begravning kostar innan första kontakten med en begravningsrådgivare.

Vill du träffa oss på annan plats?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa oss finns IGNIS Begravningsbyråer på 22 platser runtom i Stockholm.