IGNIS Begravningsbyrå Kungsholmen

Drottningholmsvägen 21, Box 12015, 102 21 Stockholm

Öppettider

Mån – Fre 9.00 – 16.00

08-15 16 60

Välkommen till IGNIS Begravningsbyrå Kungsholmen – en stiftelseägd begravningsbyrå med fokus på goda begravningsseder och ett värdigt omhändertagande av avlidna. Vi stöttar dig med juridik, transport och allt som hör en begravning till, så att det svåra blir lättare. Läs mer om vad vi erbjuder.

IGNIS på Kungsholmen hjälper dig att ordna en vacker begravningsceremoni

Vi har lång erfarenhet av att planera begravningsceremonier, och hjälper dig att göra dagen till ett vackert och varmt minne att bära med sig inombords. Välkommen att boka en tid för rådgivning på vårt kontor på Kungsholmen. Det går också bra att ordna hembesök eller mötas över ett videosamtal.

Vi kan även arrangera borgerliga begravningar – alltid med personligt engagemang och stöd oavsett trosuppfattning.

En riktig begravningsbyrå

Vi kallar oss en riktig begravningsbyrå för att vi tycker att det är viktigt att du får stöd av engagerade och kompetenta medarbetare hela vägen. Därför är det vår egen personal som binder blommor, transporterar kistan, hjälper dig med bouppteckning och allt annat som hör en begravning till. Din rådgivare följer dig från första besöket fram till och med begravningen.

Dessutom erbjuder vi:

Att ordna en begravning

För många av våra kunder är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning.

Priser

Det känns ofta bra att kunna uppskatta vad en begravning kostar innan första kontakten med en begravningsrådgivare.

Vill du träffa oss på annan plats?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa oss finns IGNIS Begravningsbyråer på 22 platser runtom i Stockholm.