IGNIS Begravningsbyrå Kungsholmen

Drottningholmsvägen 21, Box 12015, 102 21 Stockholm

Öppettider

Månd – torsd 9.00 – 17.00, fred 9.00 – 16.00

08-15 16 60

Välkommen till IGNIS Begravningsbyrå Kungsholmen. En stiftelseägd begravningsbyrå med fokus på goda begravningsseder och ett värdigt omhändertagande av avlidna.

Att någon nära avlider är en av livets mest omvälvande upplevelser. Vi vet av erfarenhet att den som ska ordna en begravning ofta har många frågor. Det är lätt att känna sig vilsen i alla beslut som måste fattas.

Vi kallar oss en riktig begravningsbyrå för att vi tycker att det är viktigt att du får personlig hjälp och stöd av engagerade och kompetenta medarbetare hela vägen. Därför är det vår egen personal som binder blommor, transporterar kistan, hjälper dig med bouppteckning och allt annat som hör en begravning till. Din rådgivare följer dig från första besöket fram till och med begravningen. Tillsammans skapar ni ett personligt och minnesvärt sista avsked enligt dina önskemål.

Hitta till IGNIS Begravningsbyrå Kungsholmen

Närmaste t-banestation är Fridhemsplan, uppgång mot Drottningholmsvägen. Nära begravningsbyrån stannar också flera bussar. Kommer du med bil är den lämpligast att söka parkering i kvarteren ner mot Norr Mälarstrand.

Våra rådgivare

Lars Högfeldt

Begravningsrådgivare

08-653 33 75

Att ordna en begravning

För många av våra kunder är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning.

Priser och exempel

Det känns ofta bra att kunna uppskatta vad en begravning kostar innan första kontakten med en begravningsrådgivare.

Vill du träffa oss på annan plats?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa oss finns IGNIS Begravningsbyråer på 22 platser runtom i Stockholm.