IGNIS Begravningsbyrå nära Järfälla

Turebergstorg 2, 191 47 Sollentuna

Öppettider

Månd – fred 9.00 – 16.00

08-15 16 60

Med IGNIS får du trygg service och en vacker begravningsceremoni när du har förlorat en anhörig. Vi är en auktoriserad begravningsbyrå nära Järfälla som har stor erfarenhet av att möta människor i sorg. Läs mer om vad vi erbjuder här. 

Begravningsceremonier nära Järfälla med kunskap och omtanke

Välkommen att kontakta vårt kontor nära Järfälla. Det går också bra att ordna hembesök eller mötas över ett videosamtal.

Att någon nära avlider är en av livets mest omvälvande upplevelser. Många frågor uppstår när det är dags att ordna begravning. Det är lätt att känna sig vilsen i alla beslut som måste fattas. Vi hjälper dig att planera din begravningsceremoni nära Järfälla och göra den till ett personligt och vackert minne.

Vad menas med en riktig begravningsbyrå?

Vi på IGNIS kallar oss en riktig begravningsbyrå för vi tycker det är viktigt att du får stöd av engagerade och kompetenta medarbetare hela vägen. Därför är det vår egen personal som binder blommor, transporterar kistan, hjälper dig med bouppteckning och allt annat som hör en begravning till. Din rådgivare följer dig från första besöket fram till och med begravningen.

Dessutom erbjuder vi:

Att ordna en begravning

För många av våra kunder är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning.

Priser

Det känns ofta bra att kunna uppskatta vad en begravning kostar innan första kontakten med en begravningsrådgivare.

Vill du träffa oss på annan plats?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa oss finns IGNIS Begravningsbyråer på 22 platser runtom i Stockholm.