IGNIS Begravningsbyrå Huvudkontor

Sveavägen 116, Box 19071, 104 32 Stockholm

Öppettider

Mån – Fre 9.00 – 16.00

08-15 16 60

Välkommen till IGNIS begravningsbyrå i Stockholm. Med gedigen erfarenhet av begravningsprocessen hjälper vi dig i en svår tid när du behöver oss. Vi är auktoriserade och lägger stor vikt vid att forma ett minnesvärt avsked som uppfyller dina önskemål.

Läs mer om vad vi erbjuder.

Ett tryggt val för begravningsceremoni i Stockholm

Välkommen att kontakta IGNIS huvudkontor på Sveavägen.

Att någon nära avlider är en av livets mest omvälvande upplevelser, och det är lätt att känna sig vilsen när det är dags att ordna begravning. Vi hjälper dig att planera begravningsceremonin i Stockholm och göra den till ett personligt minne att bära med sig inombords

En riktig begravningsbyrå där du får stöd av vår egen personal

Vi kallar oss en riktig begravningsbyrå i Stockholm för att vi tycker att det är viktigt att du får stöd av engagerade och kompetenta medarbetare hela vägen. Därför är det vår egen personal som binder blommor, transporterar kistan, hjälper dig med bouppteckning och allt annat som hör en begravning till. Din rådgivare följer dig från första besöket fram till och med begravningen.

Dessutom erbjuder vi:

Att ordna en begravning

För många av våra kunder är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning.

Priser

Det känns ofta bra att kunna uppskatta vad en begravning kostar innan första kontakten med en begravningsrådgivare.

Vill du träffa oss på annan plats?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa oss finns IGNIS Begravningsbyråer på 22 platser runtom i Stockholm.