IGNIS Begravningsbyrå Hägersten

Vasaloppsvägen 1, 129 48 Hägersten

Öppettider

Öppet efter dina behov. Vänligen kontakta oss för tidsbokning.

08-15 16 60

Välkommen till IGNIS Begravningsbyrå Hägersten. En stiftelseägd begravningsbyrå med fokus på goda begravningsseder och ett värdigt omhändertagande av avlidna.

Att någon nära avlider är en av livets mest omvälvande upplevelser. Vi vet av erfarenhet att den som ska ordna en begravning ofta har många frågor. Det är lätt att känna sig vilsen i alla beslut som måste fattas.

Vi kallar oss en riktigt begravningsbyrå för att vi tycker att det är viktigt att du får personlig hjälp och stöd av engagerade och kompetenta medarbetare hela vägen. Därför är det vår egen personal som binder blommor, transporterar kistan, hjälper dig med bouppteckning och allt annat som hör en begravning till. Din rådgivare följer dig från första besöket fram till och med begravningen. Tillsammans skapar ni ett personligt och minnesvärt sista avsked enligt dina önskemål.

Hitta till IGNIS Begravningsbyrå Hägersten

Närmaste T-bana är Hägerstensåsen. För bil finns gott om parkeringar på gatorna runt omkring. Entrén är handikappvänlig.

Våra rådgivare

Maria Hulting

Begravningsrådgivare

08-556 431 00

Att ordna en begravning

För många av våra kunder är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning.

Priser och exempel

Det känns ofta bra att kunna uppskatta vad en begravning kostar innan första kontakten med en begravningsrådgivare.

Vill du träffa oss på annan plats?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa oss finns IGNIS Begravningsbyråer på 22 platser runtom i Stockholm.