IGNIS Begravningsbyrå nära Enebyberg

Golfvägen 9, 182 31 Danderyd

Öppettider

Öppet efter dina behov. Vänligen kontakta oss för tidsbokning.

08-15 16 60

IGNIS är din kunniga och varma begravningsbyrå med erfarenhet sedan 1932. Vi stöttar och lyssnar under hela processen och ser till att ceremonin blir precis så som du eller den avlidne önskar. Läs mer om vad vi erbjuder här. 

Vi skräddarsyr din begravningsceremoni nära Enebyberg

Välkommen att kontakta vårt kontor närmast Enebyberg. Det går också bra att ordna hembesök eller mötas över ett videosamtal.

Att någon nära avlider är en av livets mest omvälvande upplevelser. Många frågor uppstår när det är dags att ordna begravning. Det är lätt att känna sig vilsen i alla beslut som måste fattas. Vi hjälper dig att planera din begravningsceremoni nära Enebyberg och göra den till ett personligt och vackert minne.

När du söker en riktig begravningsbyrå nära Enebyberg

Vi kallar oss en riktig begravningsbyrå för att vi tycker att det är viktigt att du får stöd av engagerade och kompetenta medarbetare hela vägen. Därför är det vår egen personal som binder blommor, transporterar kistan, hjälper dig med bouppteckning och allt annat som hör en begravning till. Din rådgivare följer dig från första besöket fram till och med begravningen.

Dessutom erbjuder vi:

Hitta till IGNIS Begravningsbyrå närmast Enebyberg

Kommer du till oss med T-bana åker du till Mörby centrum. Bilparkering hittar du i områden kring kontoret.

Att ordna en begravning

För många av våra kunder är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning.

Priser

Det känns ofta bra att kunna uppskatta vad en begravning kostar innan första kontakten med en begravningsrådgivare.

Vill du träffa oss på annan plats?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa oss finns IGNIS Begravningsbyråer på 22 platser runtom i Stockholm.