IGNIS Begravningsbyrå Bro

Torget 9 A, 196 30 Kungsängen

Öppettider

Månd – fred 9.00 – 16.00

08-15 16 60

Du kan vara trygg när du vänder dig till oss på IGNIS begravningsbyrå nära Bro. Vårt uppdrag är att tillsammans med dig utforma en vacker och finstämd begravning som är grundad på dina önskemål. Läs mer om vad vi erbjuder här. 

En begravningsceremoni nära Bro att bära med sig i hjärtat

Välkommen att kontakta vårt kontor nära Bro. Det går också bra att ordna hembesök eller mötas över ett videosamtal.

Att någon nära avlider är en av livets mest omvälvande upplevelser. Många frågor uppstår när det är dags att ordna begravning. Det är lätt att känna sig vilsen i alla beslut som måste fattas. Vi hjälper dig att planera din begravningsceremoni i Kungsängen och göra den till ett personligt och vackert minne.

En riktig begravningsbyrå

Vi kallar oss en riktig begravningsbyrå nära Bro för att vi tycker att det är viktigt att du får stöd av engagerade och kompetenta medarbetare hela vägen. Därför är det vår egen personal som binder blommor, transporterar kistan, hjälper dig med bouppteckning och allt annat som hör en begravning till. Din rådgivare följer dig från första besöket fram till och med begravningen.

Dessutom erbjuder vi:

Att ordna en begravning

För många av våra kunder är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning.

Priser

Det känns ofta bra att kunna uppskatta vad en begravning kostar innan första kontakten med en begravningsrådgivare.

Vill du träffa oss på annan plats?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa oss finns IGNIS Begravningsbyråer på 22 platser runtom i Stockholm.