Inför besöket på begravningsbyrån

För många av våra kunder är det första gången de ska planera och beställa en begravning. Din begravningsrådgivare hjälper och vägleder dig därför med hela planeringen av begravningen så att den blir så som du och den avlidne önskar. Här kan du läsa om vad som är bra att tänka på mötet med din begravningsrådgivare.

Inför vårt möte kan det vara bra att ha funderat kring ett par saker:

  • Hade den avlidne uttryckt några önskemål om sin begravning? Kanske finns ett Livsarkiv eller Vita arkivet? Detta är i så fall bra att ta med till vårt möte.
  • Vilken typ av begravningsceremoni ska det vara? Enligt Svenska kyrkans ordning, begravning enligt något annat trossamfund eller en borgerlig begravning?
  • Önskemål och datum och plats för begravningsceremonin.
  • Ska det vara en begravningsannons kan det varit bra att fundera kring innehållet i annonsen.
  • Ska det vara en minnesstund efter begravningen?

På vårt möte tittar vi också på kistor, urnor och blommor. Vill du innan mötet se ett urval av våra produkter så hittar du dem här.

För att du som kund ska känna dig trygg i vad som beställts och vad vi kommit överens så får du en skriftlig sammanställning innan vi avslutar mötet.

Har du några funderingar eller frågor inför vårt möte är du varmt välkommen att kontakt oss. Kontaktuppgifter hittar du här.