IGNIS Bärarlag och bärartjänster

För oss är det viktigt att den avlidne hanteras med stor värdighet och omsorg. Vi har därför ett eget bärarlag som utför våra bäraruppdrag. Du som har en auktoriserad begravningsbyrå i Storstockholm kan köpa dessa tjänster från oss.

IGNIS har ett stort bärarlag består av handplockade och utbildade medarbetare. Våra bärare möter upp kistan och transporterar den sista biten från begravningsbilen till platsen för ceremonin. Om det är en jordbegravning så är det våra bärare som sänker kistan i graven.

Du som har en auktoriserad begravningsbyrå i Storstockholm kan köpa bärartjänster från oss. Om du vill veta mer eller har frågor så är du välkommen att kontakta oss.

Är du intresserad att ingå i vårt bärarlag?

Som bärare hos oss möter du upp begravningsbilen vid ceremonilokalen och transporterar kistan till och från bilen och lokalen. Du hjälper till att förbereda inför ceremonin och även att, tillsammans med representanten ställa ordning lokalen efter ceremonin. Är det en jordbegravning är du en av bärarna som sänker kistan i graven.

Många av våra bärare är pensionärer och har detta arbete som extrajobb. Ibland har vi många uppdrag och ibland färre. Du väljer själv när du vill arbeta och får ersättning per uppdrag.

Vill du veta mer eller är intresserad att ingå i vårt bärarlag är du välkommen att kontakta oss.

Intresserad av våra bärartjänster?

Då är du välkommen att kontakta oss.

Tel: 08-724 07 03

Mail: transport@ignis.se

Intresserad av att ingå i vårt bärarlag?

Skicka då ett mail medarbetarbank@ignis.se eller per post till IGNIS Begravningsbyråer, HR-avdelningen, Box 19071, 104 32 Stockholm.