Arbeta hos oss


Ignis är Sveriges största privata arbetsgivare inom begravningsbranschen och finns på 22 platser i Storstockholm.

Vi anser att det är ett stort förtroende att få uppdraget att arrangera en begravning. Därför har vi istället för att anlita olika underleverantörer valt att ha egna avdelningar för Begravning, Transport, Juridik och Blommor. Här arbetar erfarna och välutbildade människor med spetskompetens inom sitt område. Vi kallar det personligt engagemang alltid nära dig.

Totalt sett arbetar ett 70-tal personer inom organisationen. Några exempel på tjänster som finns hos oss är: begravningsrådgivare, transportör, jurist, juristsekreterare, florist, ekonom, ekonomiassistent, avdelningschef, personalsekreterare, vaktmästare, receptionist.

Utöver de tjänster som annonseras här nedan söker vi alltid efter motiverade och duktiga medarbetare. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss eller skicka ett personligt brev tillsammans med CV till vår ”Medarbetarbank”, Box 19071, 104 32 Stockholm, alternativt medarbetarbank@ignis.se 

Vi söker medarbetare till Transportavdelningen

Vi är nu inne i en expansiv fas i företaget och behöver därför rekrytera personal till vår transportavdelning.

Vi söker en person för en tillsvidare anställning, heltid, måndag till fredag och ev helg och kväll tjänstgöring. Arbetet innebär att utföra bårtransporter, svepningar, transporter av kistor, in o utbärningar i kyrkor och kapell.

Du har en inkännande förmåga och ett representativt, lugnt och tryggt sätt.

För tjänsten fodras B-körkort, truckkort är meriterande. En del tunga lyft kan förekomma.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, till Klas Johansson, klas.johansson@ignis.se.