Ignis söker en HR-generalist

Kvinnor i mötesrum

IGNIS Begravningsverksamheter växer och utvecklas därför söker vi nu en driven och engagerad HR-generalist till vårt huvudkontor i centrala Stockholm. Lockas du av en utvecklande roll där du får arbeta med HR relaterade frågor i ett brett perspektiv?

Dina arbetsuppgifter

Rollen som HR-generalist är bred och du kommer att vara involverad i det mesta som ryms inom HR-processen. Du växlar från att medverka i företagsgemensam utveckling till att agera konsultativt stöd till chefer och medarbetare. IGNIS erbjuder dig att få en bred erfarenhet inom HR-området och utveckla dina kunskaper och färdigheter genom att arbeta i en dynamisk och växande organisation. Du kommer att aktivt arbeta i det operativa såväl som det långsiktigt strategiska arbetet.

I dina arbetsuppgifter kommer du att handlägga, medverka och driva ärenden inom HR-området såsom rekrytering, on-/offboarding, arbetsmiljö och arbetsrättsfrågor.

Du kommer att utveckla, implementera personalpolicys och riktlinjer samt säkerställa att dessa efterlevs. I arbetet ingår även att utveckla och uppdatera vårt intranät inom HR.

I rollen som HR-generalist ingår även ansvar för företagets löneadministration där du är kontaktperson mot vår externa löneleverantör. Du ansvarar för att ta fram och sammanställa löneunderlag samt säkerställa korrekta löner.

Du kommer att coacha och handleda medarbetare och chefer och fungera som ett operativt HR-stöd för hela verksamheten.

Tjänsten är placerad på organisationens HR avdelning och du rapporterar till HR chef.

Vem är du?

Vi söker dig som har akademisk utbildning inom HR/personal alternativt YH-utbildning eller motsvarande.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av ett brett operativt HR-arbete. Har du dessutom erfarenhet inom lön är det meriterande.

Du har ett stort intresse av att hantera hela bredden av HR-frågor och har förmågan att planera, strukturera, prioritera samt genomföra arbetsuppgifter.

Du är flexibel och ansvarstagande och som person är du noggrann, prestigelös och förtroendeingivande.

Vidare ser vi att du är serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande och har en förmåga att lyssna och kommunicera med andra och trivs i en stöttande roll mot dina kollegor.

Du måste ha en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Du erbjuds

Som HR-generalist på IGNIS får du möjlighet att vara med och fortsätta utveckla våra arbetssätt. Vi erbjuder dig en varierad och utvecklande roll där du får chansen att växa och utvecklas ihop med företaget. Du blir del av ett team med glada och engagerade medarbetare på en arbetsplats med kollegial stämning och högt i tak.

Du kommer huvudsakligen arbeta på huvudkontoret i centrala Stockholm men resor i tjänsten ingår för att besöka våra begravningsverksamheter i region Uppsala och Mälardalen. Tjänsten är på deltid 75 % och provanställning tillämpas.

Frågor? Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Yvonne Alm 08-673 83 26.

Ansökan

Skicka in din ansökan innehållandes CV och personligt brev till yvonne.alm@ignis.se så snart som möjligt, intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om verksamheten

Stiftelsen IGNIS äger IGNIS Begravningsbyråer, Frid Begravning, Eskilstuna Begravningsbyrå, Westlings Begravningsbyrå och ABJ. Stiftelsen drivs utifrån ideellt syfte med fokus att verka för goda begravningsseder och ett värdigt omhändertagande av avlidna. IGNIS Begravningsbyråer är en av Sveriges största privata auktoriserade begravningsbyrå. Att vi är auktoriserade innebär bland annat att våra medarbetare har genomgått auktorisationsutbildningar anordnade av Sveriges Begravningsbyråers Förbund.