IGNIS söker begravningstransportörer

Sommarvikarier med möjlighet till fortsatt extraarbete

IGNIS Begravningsbyrå är en av Sveriges största privata auktoriserade begravningsbyråer. IGNIS arrangerar begravningar över hela Storstockholm och har en egen avdelning för omhändertagande av avlidna och begravningstransporter, IGNIS Transport.

IGNIS Transport söker nu två sommarvikarier med möjlighet till fortsatt extraarbete. Vill du vara med i vårt gäng?

Arbetsbeskrivning

Personalen på vår transportavdelning har alla god kunskap och utbildning som tillsammans med en lång erfarenhet borgar för ett värdigt omhändertagande av de avlidna.

Arbetet innebär att utföra bårtransporter, svepningar, transporter av kistor, in och utbärningar i kyrkor och kapell.

Vi söker två sommarvikarier med start under våren. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag och eventuell helgtjänstgöring.

Möjlighet finns att kunna fortsätta som extra personal hos oss under året.

Vem är du?

Det är ett ansvarsfullt arbete där ingenting får gå fel. Du är ansvarsfull, förtroendeingivande och pålitlig.

Vidare är du flexibel, stresstålig och har ett lösningsorienterat arbetssätt.

Det är viktigt för oss att du har en inkännande förmåga med ett representativt, lugnt och tryggt sätt. Du är en god administratör med känsla för logistik och arbetar självständigt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi är ett bra gäng där samarbete och fokus på kunden i alla skeden är A och O.

För tjänsten fodras B-körkort, truckkort är meriterande. En del tunga lyft kan förekomma.

Frågor?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Åke Gårdman, 08-724 07 03 eller HR ansvarig Yvonne Alm 08-673 83 26.

Ansökan

Skicka in din ansökan innehållandes CV och personligt brev till yvonne.alm@ignis.se så snart som möjligt, intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Om verksamheten

Stiftelsen IGNIS äger IGNIS Begravningsbyråer, Frid Begravning, Eskilstuna Begravningsbyrå och Westlings Begravningsbyrå. Stiftelsen drivs utifrån ideellt syfte med fokus att verka för goda begravningsseder och ett värdigt omhändertagande av avlidna.

IGNIS Begravningsbyrå är en auktoriserade begravningsbyrå vilket bland annat innebär att våra medarbetare har genomgått auktorisationsutbildningar anordnade av Sveriges Begravningsbyråers Förbund.