IGNIS Begravningsbyrå nära Lidingö

Sibyllegatan 8, 114 42 Stockholm

Öppettider

Mån – Tor 9.00 – 17.00, Fre 9.00 – 16.00

08-15 16 60

IGNIS begravningsbyrå vid Lidingö har lång erfarenhet av att arrangera minnesvärda ceremonier. Vi ger dig hjälp, trygghet och omtanke när en nära anhörig har gått bort. Tillsammans utformar vi en varm och vacker begravning. Läs mer om vad vi erbjuder.

Begravningsceremoni nära Lidingö – vi finns nära dig

Välkommen att kontakta vårt kontor nära Lidingö. Det går också bra att ordna hembesök eller mötas över ett videosamtal.

Att någon nära avlider är en av livets mest omvälvande upplevelser. Många frågor uppstår när det är dags att ordna begravning och det är lätt att känna sig vilsen i alla beslut som måste fattas. Vi hjälper dig att planera begravningsceremonin på Lidingö och göra den till ett personligt och vackert minne.

En riktig begravningsbyrå nära Lidingö

Vi kallar oss en riktig begravningsbyrå för att vi tycker att det är viktigt att du får stöd av engagerade och kompetenta medarbetare hela vägen. Därför är det vår egen personal som binder blommor, transporterar kistan, hjälper dig med bouppteckning och allt annat som hör en begravning till. Din rådgivare följer dig från första besöket fram till och med begravningen.

Dessutom erbjuder vi:

Att ordna en begravning

För många av våra kunder är det första och kanske enda gången de ska planera och organisera en begravning.

Priser och exempel

Det känns ofta bra att kunna uppskatta vad en begravning kostar innan första kontakten med en begravningsrådgivare.

Vill du träffa oss på annan plats?

För att göra det så enkelt som möjligt för dig att träffa oss finns IGNIS Begravningsbyråer på 22 platser runtom i Stockholm.