Även om vi för tillfället befinner oss i en overklig tid är ni naturligtvis varmt välkomna att få all den hjälp ni önskar från oss.

De flesta av våra kontor är bemannade som vanligt men vi önskar att ni ringer oss när ni behöver vår hjälp så kan vi planera besöket efter era önskemål. Vi bokar givetvis in personliga besök hos oss eller tar all kontakt över telefon, helt enligt hur ni vill mötas. Mycket information om besöket plus bilder på kistor, blommor etc. finns här på hemsidan.

Vi följer de riktlinjer som bland annat Folkhälsomyndigheten och Sveriges Begravningsbyråers Förbund går ut med och hoppas på detta sätt bidra till att minska smittspridningen och få alla att känna sig trygga.

Från och med söndag 29 mars får ej samlingar av folk med fler än 50 personer förekomma, vilket vi måste ta hänsyn till i samband med begravningar. I samband med detta kommer det en mängd frågor om bl.a. framskjutna datum för begravningar, Akt med urna etc. Vi hjälper er att få svar på dessa frågor.

Vid önskemål om att sända begravningen via internet hjälper IGNIS naturligtvis till. Prata  med den rådgivare ni har kontakt med.

Vi gör i dessa tider inga hembesök.

Vi väljer att hälsa muntligt utan handslag och kramar.

Vi tillåter naturligtvis ingen med sjukdomssymtom att arbeta hos oss.

Har ni symtom eller varit i de värst drabbade länderna den senaste tiden ber vi er att ringa eller maila så kan vi ta besöket över telefon och mail. 08-15 16 60 eller kundtjanst@ignis.se.

Är ni oroliga för ert möte hos oss eller för att gå på en begravning är ni välkomna att ringa. Vi hjälper alla så gott vi kan och följer noga utvecklingen.

Vi har öppet som vanligt och det går att nå oss på telefon 0703 69 69 69 dygnet runt.

Svenska kyrkan informerar om Begravningsverksamheten och omhändertagande av stoft smittat av coronavirus här. Information till sörjande här.